fbpx
  • info@rehberharita.com
  • +90 536 737 7909

HABER DETAYI

25 Haziran 2024 16:27

HepsiJET, Elektrikli Araçla Kargo Dağıtımına Başladı

HepsiJET, Elektrikli Araçla Kargo Dağıtımına Başladı

HepsiJET, Netlog Lojistik ile işbirliği kurarak, yerli üretim olan 21 adet elektrikli araçla kargo dağıtmaya başladı.

Elektirikli araçlar, aylık ortalama 1404 kilometre yol yaparak yaklaşık 0,21 ton karbon emisyonunu azaltmayı öngörüyor. HepsiJET, bu yılın sonuna kadar bünyesine 50 elektrikli araç daha eklemeyi planlıyor.

HepsiJET, Elektrikli Araçla Kargo Dağıtımına Başladı

Hepsiburada Lojistik Grubu CEO’su Hakan Karadoğan, “Doğayı koruyan teslimatlar yapan araçlarımız, sürdürülebilirlik hedeflerimize ulaşmada fark yaratan bir kilometre taşı olacak. Projeyle yakıt tüketimini ve karbon salınımını önemli ölçüde düşürerek çevreye duyarlı bir lojistik ağı oluşturacağız” ifadelerini kullandı. Ayrıca, elektrikli araçların kullanımının yaygınlaşması ile ilgili olarak da, “İki yerli teknoloji şirketi olarak, sürdürülebilir yarınlar için bir araya geldiğimiz için mutluyuz” sözlerini ifade etti.

Bu girişim, şirketin yeşil lojistik hedeflerini ilerletirken müşterilerine daha hızlı ve sorunsuz bir teslimat deneyimi sunmayı amaçlıyor Hepsiburada ve HepsiJET, teknoloji ve yenilikçilikle donatılmış bu yeni filo ile e-ticaret lojistiğinde çevreci bir lider olarak öne çıkmaya hazır.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.