• info@rehberharita.com
  • +90 536 737 7909

HABER DETAYI

29 Mart 2024 18:18

 NVIDIA ve Schneider Electric’ten İşbirliği

 NVIDIA ve Schneider Electric’ten İşbirliği

Schneider Electric, yapay zeka ve dijital ikiz teknolojileri odaklı yeniliklerle veri merkezi altyapısını güçlendirmek için NVIDIA ile iş birliği yaptı.

Schneider Electric Secure Power Bölümü ve Veri Merkezi İş Birimi İcra Kurulu Başkanı Pankaj Sharma yaptığı açıklamada, ‘Veri merkezi çözümlerindeki uzmanlığımızı NVIDIA’nın yapay zeka teknolojilerindeki liderliği ile birleştirerek, kuruluşların veri merkezi altyapı sınırlamalarını aşmalarına ve yapay zekanın tam potansiyelini ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyoruz. NVIDIA ile iş birliğimiz, yapay zeka tarafından desteklenen daha verimli, sürdürülebilir ve dönüştürücü bir geleceğin yolunu açıyor.’ sözlerini ifade etti.

 NVIDIA ve Schneider Electric'ten İşbirliği

NVIDIA Hyperscale ve HPC Başkan Yardımcısı Ian Buck açıklamasında ‘Schneider Electric ile iş birliğimiz sayesinde, yeni nesil NVIDIA hızlandırılmış bilgi işlem teknolojilerini kullanarak yapay zeka tabanlı veri merkezi referans tasarımları sunuyoruz. Bu, organizasyonlara yapay zekanın potansiyeline erişim için gerekli altyapıyı sağlayarak, endüstrilerde inovasyonu ve dijital dönüşümü tetikliyor.’ ifadelerini kullandı.

AVEVA CEO’su Caspar Herzberg, NVIDIA teknolojilerinin gücünü, AVEVA’nın akıllı dijital ikiz teknolojilerinin zengin veri kaynakları ve yetenekleriyle birleştirerek kullanıcılara mükemmel hizmetler sunmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Bu işbirliğinin bir parçası olarak Schneider Electric, veri merkezi altyapısındaki uzmanlığını NVIDIA’nın gelişmiş yapay zeka teknolojileriyle birleştirerek halka açık ilk yapay zeka veri merkezleri oluşturmayı planlıyor.

Ayriyeten Schneider Electric ortağı AVEVA da anlaşmanın bir parçası olarak dijital ikiz platformunu NVIDIA Omniverse ile entegre edecek.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.