fbpx
  • info@rehberharita.com
  • +90 536 737 7909

HABER DETAYI

29 Temmuz 2024 17:06

OTO, Seri A finansman turunda 8 milyon dolarlık yatırım aldı

OTO, Seri A finansman turunda 8 milyon dolarlık yatırım aldı

Kargo yönetim platformu OTO, Seri A finansman turunda 8 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.

Yatırım, Sanabil Investments liderliğinde, Sadu Capital, Iliad Partners, Propeller ve Soma Capital gibi kuruluşların katılımıyla gerçekleşti. OTO, bu finansmanı Türkiye, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) varlığını güçlendirmek amacıyla kullanmayı planlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OTO Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mohammad AlRazaz, 

‘Bu finansman, ekibimizin adanmışlığı doğrultusunda kargo ve lojistik sektörünü dönüştürme vaadimizin bir kanıtıdır. Firmaların operasyonlarını kolaylaştırmalarına ve lojistik operasyonlarını benzersiz bir verimlilikle yönetmelerini sağlayan yenilikçi çözümler sunmaya odaklandık.’ sözlerini ifade etti.

OTO, Seri A finansman turunda 8 milyon dolarlık yatırım aldı

 

OTO’nun CTO’su Furkan Uzar, internet dünyasının kargo taşıma platformu olma vizyonuna yaklaştığını belirtti. Şirket, yurt içi ve yurt dışı 250’den fazla nakliye şirketi ile entegre olarak şirketlerin nakliye ve depolama süreçlerini sorunsuz bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmaktadır.

Özellikle şirketler, kendi kargo sözleşmelerini OTO hesaplarına bağlayarak veya doğrudan nakliye etiketlerini rekabetçi fiyatlarla satın alarak süreçlerini otomatikleştiriyor. OTO’nun önceki yatırımlarından 3,3 milyon dolar aldığı ve şu anda 10.000’den fazla markanın platformu kullandığı belirtiliyor.

Kargo yönetim platformu OTO, A Serisi finansman turunda 8 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı. Açıklamada, OTO Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mohammad AlRazaz ve OTO’nun Kurucu Ortağı ve Teknolojiden Sorumlu Yöneticisi (CTO) Furkan Uzar’ın görüşlerine yer verildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.