fbpx
  • info@rehberharita.com
  • +90 536 737 7909

HABER DETAYI

24 Haziran 2024 12:49

TEB “BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi” Hizmetini Başlattı

TEB “BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi” Hizmetini Başlattı

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcıları için, Türk Ekonomi Bankası (TEB),  BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi hizmeti başlattığını duyurdu.

Yapılan açıklamada TEB, müşterilerine bireysel emeklilik hesabında biriken fonları ihtiyaç kredisi kullanarak teminat olarak kullanma imkanı sunuyor. TEB, kredinin Türkiye’de geçerlilik kazanmasının ardından bu hizmeti sunan ilk bankalar arasında yer alıyor.

TEB banka müşterileri, Türkiye’de tüm emeklilik şirketlerindeki birikiminin devlet katkısı hariç bir kısmını ya da tümünü devri sözleşmesi devredebilecek.

TEB "BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi" Hizmetini Başlattı

BES müşterileri kredi ile ,birikimleriyle kazandıkları haklarını koruyup 500 bin liraya kadar 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleriyle sunulan kredi kampanyasından yararlanabilecek.

Açıklamada ‘BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile müşterilerimiz, bireysel emeklilik hesaplarındaki birikimlerini güvenle teminat göstererek ihtiyaç duydukları finansmanı kolaylıkla sağlayabiliyor. Bu yenilikçi uygulamayla müşterilerimize finansal planlamalarında daha fazla esneklik sunarak, ekonomik ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler getirme olanağı sağlıyoruz.’ sözleri ifade edildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.